Νίκος Χαρδαλιάς : Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης του – «Σ΄αγαπώ μπαμπά»
«Τα πρωινά μαζί σου! Σε αγαπώ μπαμπά»
Είναι γνωστό πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν παύει εκείνη να αποτελεί την προτεραιότητά του.
Όπως είναι γνωστό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει την 19χρονη σήμερα, Ιωάννα, που σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη.
Η όμορφη Ιωάννα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της όπως άλλωστε και εκείνος στην Ιωάννα και χθες λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον μπαμπά της γράφοντάς του πόσο πολύ τον αγαπάει. Και φυσικά την αναδημοσίευσε και ο ευτυχισμένος μπαμπάς!
«Τα πρωινά μαζί σου! Σε αγαπώ μπαμπά» έγραψε η Ιωάννα!
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απέσυρε 47.635 αρχεία — ανάμεσά τους και καταγγελίες για τον Τραμπ
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν




