Βαλένθια : Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Ουίλιαμς
Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρικ Ουίλιαμς και ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες «εκπλήξεις» των μεταγραφών.
Ο Ντέρικ Ουίλιαμς αποτελεί ένα από τα καλύτερα «4άρια» της Ευρώπης, ωστόσο είχε μείνει ελεύθερος μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Φενέρμπατχσε.
Ο 29χρονος φόργουορντ είχε αρκετές προτάσεις, ωστόσο, αυτή που αποδέχτηκε, ήταν της Βαλένθια.
Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα, η οποία αποτελεί μία από τις «εκπλήξεις» της μεταγραφικής περιόδου.
Η διάρκεια του συμβολαίου του, είναι για ένα χρόνο, ενώ ο ίδιος επέλεξε την Ισπανία αντί των Αρμάνι και Χίμκι.
Αποτέλεσε νούμερο δύο στα draft το 2011, ενώ στην Ευρώπη «συστήθηκε» με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.
Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την Φενέρμπαχτσε, όπου απέδειξε την αξία του και τι μπορεί να προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Φέτος, μέτρησε 11,3 πόντους ανά αγώνα και 3,9 ριμπάουντ.
- Συγκρούσεις μεταξύ δύο παρατάξεων ανταρτών στην Κολομβία – Πάνω από 20 νεκροί
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις

