Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει ήδη τη μεγάλη του δίψα και για την επόμενη χρονιά.
Οι «κόκκινοι» έφτασαν ξανά στην κορυφή της Αγγλίας, με τον Κλοπ να στέλνει από τώρα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της νέας σεζόν.
«Την επόμενη σεζόν θα επιτεθούμε για να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δυνατότερη του χρόνου, το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Η Άρσεναλ δεν θα επαναπαυτεί, ούτε και η Λέστερ. Θα είναι όλες εκεί και προφανώς θα είναι δυνατές».
Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (2/7) τη Μάντσεστερ Σίτι στο «’Ετιχαντ» και ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στο «pasillo» (γνωστό και ως ο διάδρομος των πρωταθλητών) που ετοιμάζουν οι «πολίτες» για να τιμήσουν την ομάδα του.
«Είναι μια όμορφη κίνηση 100% αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τη χρειαζόμαστε. Πάμε στην έδρα τους για να κερδίσουμε και όχι για να πανυγηρίσουμε για κάτι που έγινε πριν μία εβδομάδα».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.