Απίστευτες εικόνες από τη Βρετανία: Το αδιαχώρητο σε παραλίες
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, όχι μόνο δεν τήρησαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Λονδίνου αλλά το παράκαναν κιόλας.
Το αδιαχώρητο επικράτησε σε παραλίες της Βρετανίας όπου ξεχύθηκαν εκατοντάδες Βρετανοί, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των ειδικών.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, όχι μόνο δεν τήρησαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Λονδίνου αλλά το παράκαναν κιόλας.
Δίχως να ανησυχούν για την υγεία τους, οι λουόμενοι ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως άλλωστε δείχνουν οι εικόνες από την παραλία του Μπόρνμουθ αλλά και του Μπράιτον.


Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, από τις 4 Ιουλίου, η πρόβλεψη για τήρηση απόστασης δύο μέτρων θα μειωθεί σε τήρηση απόστασης μεγαλύτερης του ενός μέτρου.
Ο Μπόρις Τζόνσον υπογράμμισε ότι μετά τους σκληρότερους περιορισμούς που τέθηκαν σε περίοδο ειρήνης, η κυβέρνηση ανακοινώνει την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών, καθιστώντας ευκολότερο στους πολίτες να συναντήσουν τους φίλους και τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν στην δουλειά τους.
Bournemouth beach today – This is what happens when you have a totally inept and incompetent government. Video by @AndyMatthews_PA pic.twitter.com/DdQgNgNoe3
— Lightacandle (@lightacandleOTM) June 24, 2020
Προειδοποίηση επιστημόνων για σοβαρό κίνδυνο να ξεσπάσει νέο κύμα κοροναϊού
Επικεφαλής ιατρικών συλλόγων της Βρετανίας προειδοποίησαν τα πολιτικά κόμματα της χώρας ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν τοπικές εστίες του νέου κορονοϊού και ότι υπάρχει πραγματικά ο κίνδυνος για ένα δεύτερο κύμα.
«Αν και η μελλοντική μορφή της πανδημίας στην Βρετανία είναι κάτι δύσκολο να προβλεφθεί, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανόν να υπάρξουν τοπικά ξεσπάσματα και ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για ένα δεύτερο κύμα», σημειώνουν.
Μεταξύ αυτών που υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή στη Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση με την προειδοποίηση αυτή βρίσκονται ο Ντέρεκ Άλντερσον, που είναι πρόεδρος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών, ο Άντριου Γκόνταρντ, πρόεδρος του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών και η Κάθριν Χέντερσον, η οποία είναι πρόεδρος του Βασιλικού Κολλεγίου Εντατικολόγων.
«Πολλά στοιχεία της υποδομής που χρειάζεται για την αναχαίτιση του ιού αρχίζουν να τίθενται σε εφαρμογή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ουσιαστικές προκλήσεις», σημειώνουν.
- Είναι μεγάλη ανάγκη, ο Πάρης που βασανίζεται στο κλουβί του, να βρει οικογένεια
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που επιχείρησε να χρηματίσει αστινομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 10:30 για μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από τον πόλεμο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΖ’)
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)











































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442