ΑΕΚ: Πλήρωσε τις 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας για Αραούχο
Η ΑΕΚ κατέβαλλε το ποσό των 200.000 ευρώ στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και διατηρεί τον Αραούχο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τον Ιούλιο ο Σέρχιο Αραούχο. Όπως αναμενόταν, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πλήρωσε το «πέναλτι» των 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας και θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον Αργεντινό επιθετικό έως ότου ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.
Να θυμίσουμε, πως το συγκεκριμένο ποσό είχε συμφωνηθεί από τις δυο ομάδες, κατά τον δανεισμό του Αραούχο τον Ιανουάριο, σε περίπτωση που η Ενωση δεν πλήρωνε μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία την οψιόν για την αγορά του Αργεντινού. Ετσι, με αυτή την κίνηση, ο Μάσιμο Καρέρα υπολογίζει στις υπηρεσίες του 28χρονου φορ και για τον μήνα Ιούλιο.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά επιμένει στην πώληση του Αργεντινού επιθετικού στο ποσό (2,7 εκατ. ευρώ) που είχε συμφωνηθεί, με την ΑΕΚ να επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση και ανανέωση του δανεισμού του για ακόμη έναν χρόνο.
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442