Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Την προετοιμασία του για τον κρισιμότερο μέχρι στιγμής αγώνα της χρονιάς ολοκλήρωσε ο Άρης με την απογευματινή του προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αύριο (24/06, 7 μ.μ.) υποδέχεται την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.
Οι παίκτες αποθεώθηκαν από εκατοντάδες οπαδούς που συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη θύρα 2 και στη συνέχεια μπήκαν και σε μια γωνία του αγωνιστικού χώρου.
Ο Ούγκο Σόουζα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο Μίχαελ Ενινγκ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο Κόρχουτ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.