Την προετοιμασία του για τον κρισιμότερο μέχρι στιγμής αγώνα της χρονιάς ολοκλήρωσε ο Άρης με την απογευματινή του προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αύριο (24/06, 7 μ.μ.) υποδέχεται την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.
Οι παίκτες αποθεώθηκαν από εκατοντάδες οπαδούς που συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη θύρα 2 και στη συνέχεια μπήκαν και σε μια γωνία του αγωνιστικού χώρου.
Ο Ούγκο Σόουζα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο Μίχαελ Ενινγκ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο Κόρχουτ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.