Ojogo: «Εξετάζει Μουρίλο ο ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μουρίλο της Μπράγκα, σύμφωνα με την «Ojogo» ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για τον δανεισμό του παίχτη.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για ενίσχυση στα εξτρέμ και ο Μουρίλο είναι το νέο όνομα της λίστας, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «Ojogo».
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπράγκα ωστόσο στο δεύτερο μέρος της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία δεν πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα απόκτησής του.
Η επιστροφή του στον πορτογαλικό σύλλογο, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, δεν θα είναι μόνιμη, αφού θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός κι εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Δικεφάλου. Μάλιστα, φέτος σημείωσε δύο τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές με τους δύο συλλόγους σε όλες τις διοργανώσεις.
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442