Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μουρίλο της Μπράγκα, σύμφωνα με την «Ojogo» ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για τον δανεισμό του παίχτη.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για ενίσχυση στα εξτρέμ και ο Μουρίλο είναι το νέο όνομα της λίστας, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «Ojogo».
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπράγκα ωστόσο στο δεύτερο μέρος της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία δεν πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα απόκτησής του.
Η επιστροφή του στον πορτογαλικό σύλλογο, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, δεν θα είναι μόνιμη, αφού θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός κι εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Δικεφάλου. Μάλιστα, φέτος σημείωσε δύο τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές με τους δύο συλλόγους σε όλες τις διοργανώσεις.
Αν και ο Λανουά υποστηρίζει ότι τον επέλεξε η UEFA η τακτική του δεν συνάδει με τις οδηγίες της. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν. Απέτυχαν και δεν το ξέρουν
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 σετ στην Ιταλία και χάνοντας για 2η φορά στη Γλυφάδα (3-0) μπροστά σε 2.500 οπαδούς του, είδε τη Βαλεφόλια να κατακτά το Challenge Cup Γυναικών
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης