Βορίδης : Ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας
«Οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.
«Είναι προφανές ότι ακόμα και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αδυνατεί να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε πρόταση με περιεχόμενο για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας».
«Αν είχε εισακουστεί… »
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, απαντώντας στις αιτιάσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία.
Παράλληλα, ο κ. Βορίδης σημειώνει πως «ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας, γιατί αν είχε εισακουστεί η πρότασή του για οριζόντια μέτρα στήριξης χωρίς ορθολογικές, δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές ενίσχυσης που ακολούθησε η κυβέρνηση, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του».
«Αντίθετα» προσθέτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «η κυβέρνηση προσέγγισε το ζήτημα με προσοχή και ουσιαστικό διάλογο, έτσι ώστε κανένας κλάδος που επλήγη από την πανδημία να μη μείνει χωρίς ενίσχυση».
«Οι κενότητες»
Και συμπληρώνει: «Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς μας, γνωρίζουν ποιος πραγματικά μεριμνά για αυτούς και τους στηρίζει».
«Προφανώς, οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Βορίδης.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
- Χωρισμός: Ποιος θα κρατήσει τον σκύλο;
- Αμνηστία σε εκατοντάδες πολιτικούς κρατούμενους στη Βενεζουέλα
- Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για την 12άδα: Τι ισχύει με Μιλουτίνοφ και Τζόουνς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442