Τέλος ο Άαρον Τζάκσον από την Μακάμπι
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό γκαρντ και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του
Δεν προλάβαμε να τον δούμε και τόσο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Άαρον Τζάκσον, περί ου ο λόγος, αποκτήθηκε από τη Μακάμπι για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στην Winner League και στην Ευρωλίγκα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ και να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα.
«Η συμφωνία της Μακάμπι και του Άαρον Τζάκσον, ο οποίος αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν και τη βοήθησε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, ολοκληρώθηκε. Το κλαμπ τον ευχαριστεί για το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι και του εύχεται τα καλύτερα στο επόμενο βήμα της καριέρας του» ανέφερε η ενημέρωση των Ισραηλινών.
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
