Ο σούπερσταρ των Πόρτλαντ Νταμιάν Λίλαρντ έχει δείξει αρκετές φορές το κοινωνικό του πρόσωπο είτε μέσω δωρεών είτε μέσω τον social media που διατηρεί. Αυτή τη φορά όμως παίρνει μέρος στις διαδηλώσεις για τον ρατσιστικό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.
Ο γκαρντ των Μπλέιζερς εντός παρκέ είναι εκπληκτικός, με 28.9 πόντους 4,3 ριμπάουντ και 7,8 ασσιστ σε 36,9 λεπτά και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα του, άλλα και για τους συνανθρώπους του.
Σήμερα (5/6) απέδειξε ότι στηρίζει με κάθε τρόπο αυτή την οικογένεια και διαδήλωσε μαζί με πλήθος κατά του ρατσισμού, άλλα και για του θάνατου του Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του, στις 25 Μαϊου στη Μινεάπολη.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νταμιάν Λίλαρντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Το τροχαίο που προκάλεσε και οδήγησε στη σύλληψή του φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά το γκολφ για να καταπολεμήσει τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κούραση που κατάφερε η Χάποελ να επιφέρει στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο από την άμυνά της κι έτσι να κερδίσει τους πράσινους.