Οργιο προπαγάνδας: Οι Τούρκοι καταγγέλλουν πυροβολισμούς στον Έβρο – Fake news λέει το ΓΕΕΘΑ
«Πηγές» από το ΓΕΕΘΑ κάνουν λόγο για τουρκική προπαγάνδα και fake news από πλευράς Άγκυρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό στον Έβρο όπως ισχυρίζεται η γειτονική χώρα
Μετά το μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων που προηγήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, η γειτονική χώρα συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα καθώς αυτή τη φόρα επέλεξε να παρουσιάσει μέσω των μέσων ενημέρωσης, ένα δήθεν περιστατικό με πυροβολισμούς από Έλληνες εναντίον τουρκικού σκάφους στον Έβρο.
Μεγάλες τουρκικές εφημερίδες, όπως η «Sabah», η «Υeni Safak» και η «Hurriyet», ισχυρίζονται σε δημοσιεύματά τους που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο πως τουρκικό σκάφος, ενώ έκανε περιπολία στον ποταμό Έβρο την Πέμπτη, δέχθηκε πυρά από πλευράς Ελλάδας.
Fake news λέει το ΓΕΕΘΑ
«Πηγές» από το ΓΕΕΘΑ κάνουν λόγο για τουρκική προπαγάνδα και fake news από πλευράς Άγκυρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συνέβη κανένα τέτοιο περιστατικό στον Έβρο όπως ισχυρίζεται η γειτονική χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η Άγκυρα τα τελευταία 24ωρα έχει επιδοθεί σε έναν μπαράζ ακραίων προκλήσεων καθώς έχει απειλήσει με γεωτρήσεις εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ενώ ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε τη βούληση να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.
Η νευρικότητα που παρατηρείται από πλευράς Άγκυρας έρχεται σε μία χρονική συγκυρία όπου ΗΠΑ και ΕΕ στέλνουν ηχηρά μηνύματα προς τη γειτονική χώρα για τις παράνομες ενέργειες στις οποίες θέλει να προχωρήσει στο Αιγαίο.
Ο Ερντογάν, όπως έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, βλέπει τη διεθνή κοινότητα να επιχειρεί να βάλει φρένο στις κινήσεις του σε περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και για μία ακόμη φορά προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα, αγνοώντας κάνε έννοια του διεθνούς Δικαίου.
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»
- Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Μία μάνα νίκησε τη Χρυσή Αυγή, φανταστείτε 57 μάνες τι μπορούν να κάνουν»



