Ίβηρα θέλει ο Ρόκα, Παούνοβιτς προκρίνει ο Αλαφούζος
Την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα έχει φτιάξει λίστα προπονητών από την Ιβηρική Χερσόνησο, ένας παλιός γνώριμος είναι στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γιώργου Δώνη. Ο Σέρβος, Βέλικο Παούνοβιτς, τον οποίο ήθελε ο Αλαφούζος και την περίοδο που πήρε τον Αντρέα Στραματσόνι.
Ο Γιώργος Δώνης μετράει ίσως και μέρες στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται πλέον αποφασισμένος να τον απομακρύνει από τον πάγκο ακόμα και πριν την έναρξη των πλέι οφ.
Πληρώνοντας, φυσικά, περί τα 740.000 ευρώ που χρειάζονται για να βγει το διαζύγιο με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει φτιάξει τη δική του λίστα και τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει τις προτιμήσεις του.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.