Θεσσαλονίκη : Έκρυβαν ναρκωτικά σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων – Δύο συλλήψεις
Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες φέρεται να έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων, προχώρησε χτες το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες φέρεται να έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων, προχώρησε χτες το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε οικόπεδο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαπές βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στους κάδους 21 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 434 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο




