
Στιγμές αγωνίας για 21χρονο που παρασύρθηκε από χείμμαρο – Η δραματική διάσωση
«Δε φεύγουμε από εδώ αν δε σε βγάλουμε», είπαν οι πυροσβέστες στον 21χρονο.
Στιγμές αγωνίας έζησε ένας νεαρός, που παρασύρθηκε από χείμαρρο κατά τη διάρκεια της νυχτερινής νεροποντής στη Θεσσαλονίκη.
Η προσπάθεια του οδηγού ενός οχήματος να διασχίσει δρόμο που είχε καλυφθεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ίδιου και του συνεπιβάτη του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έξω από το χωριό Καβαλάρι, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δύο 21χρονοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι το όχημά τους παρασύρεται από τα ορμητικά νερά έσπευσαν να το εγκαταλείψουν. Ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το νερό, όμως ο συνοδηγός του οχήματος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο. Σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από το σημείο της παράσυρσης κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.
Δε θα φύγουμε αν δε σε βγάλουμε
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Η ομάδα των πυροσβεστών που μετέβη στο σημείο εντόπισε τον 21χρονο και ξεκίνησε προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε» του είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές.
Η επιχείρηση διάσωσης «κράτησε» περίπου μία ώρα. Χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών ο 21χρονος βγήκε από τον χείμαρρο σώος. Τους δύο νεαρούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
- Η Κάιλι Τζένερ συνήθιζε να πίνει «πολύ χόρτο»
- «Να το ζήσω έστω και μία μέρα σαν προπονητής» – Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την «ερυθρόλευκη πολιτεία»
- Aεροπορικές εταιρείες εξετάζουν ακύρωση πτήσεων – Οι ουρανοί «ακρίβυναν» λόγω πολέμου
- Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ανδρουλάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου: «Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας»
- Υπό κατάρρευση το ΕΣΥ λέει το ΠΑΣΟΚ – Άφωνος ο λαλίστατος υπουργός για την αναστολή εφημεριών και εισαγωγών στο νοσοκομείο Καλαμάτας



