Από την πρώτη στιγμή που ο Χρήστος Σταυρόπουλος ανέλαβε General Manager στην Αρμάνι Μιλάνο, διεμήνυσε ότι οφείλει η ομάδα να εντάξει στο ρόστερ της γηγενείς παίκτες ή αθλητές που προέρχονται από την Ιταλία και ας μην παίζουν εκεί. Το πλάνο αυτό ακολούθησαν οι ελληνικές ομάδες εξάλλου και είδαμε τα αποτελέσματα.
Για αυτό μάλιστα και η ενδιαφέρουσα πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο στον ταλαντούχο Ντάβιντε Μορέτι του Τέξας Τεκ για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
Ο 21χρονος ύψους 1,98 γκαρντ μέτρησε φέτος 13 πόντους κατά μέσο όρο με 38.3% στο τρίποντο, 2.3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ στην τρίτη του σεζόν στο Τέξας Τεκ.
Στο μυαλό του υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε να παραμείνει στο NCAA και να ολοκληρώσει τις σπουδές του, είτε να έρθει στην Ευρωλίγκα και τις αγκάλες του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος έχει σκοπό να τον εξελίξει.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.