Mega: Αντίστροφη μέτρηση για το σόου της Αννας Βίσση
Την Άννα Βίσση θα μπορέσουν να απολαύσουν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA σε μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων
Η ώρα για το μοναδικό σόου της Αννας έφτασε. Στις 11 μ.μ. το Mega και οι τηλεοράσεις μας θα πάρουν φωτιά με τα τρομερά τραγούδια της απόλυτης ελληνίδας σταρ.
Μετά τη συγκινητική εκπομπή του Αντώνη Ρέμου, έρχεται και η Αννα Βίσση να σπάσει την καραντίνα μας και να μας δώσει κουράγιο για τη συνέχεια.
Με όμορφα τραγούδια και μελωδίες και με τους καλεσμένους της η σπουδαία ερμηνεύτρια θα γεμίσει με μουσικές τα σπίτια μας και τις καρδιές μας.
Συντονιστείτε στο Mega για να απολαύσετε μια αλλιώτικη βραδιά, μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.
Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.
Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες.
«Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA.
Οι λαμπεροί καλεσμένοι
Η Άννα Βίσση και οι μουσικοί της θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις.
Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή.
Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της, ανάμεσά τους, η κόρη της Σοφία Καρβέλα,
ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς,
ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ,
η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη,
και η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα θα βρεθούν κοντά της μέσω skype, μιλώντας μαζί της με ένα ξεχωριστό τρόπο για ό,τι τους συνδέει.
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
- Τέμπη: Αντίθετος ο Πλακιάς στο ενδεχόμενο αλλαγής αίθουσας για τη δίκη – «Όποιος το κάνει θα με βρει απέναντι»
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs
- Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αυτοψιών για τους σεισμούς στο Άγιον Όρος – Τι λένε οι ειδικοί
- Μιλένα Αποστολάκη: «Απέναντι στους πελάτες της Δεξιάς υπάρχουν οι πολίτες της πατρίδας»
- Η Κιμ Γκόρντον στα 72 της – Θρύλος του ροκ, εχθρός του Τραμπ





