Κοροναϊός : Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση στην περιφέρεια
Τη δεύτερη φάση, στην οποία εισέρχεται η χώρα μας στη μάχη με τον κοροναϊό, παρουσίασαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και έξι υφυπουργοί της κυβέρνησης την Τρίτη
Τη δεύτερη φάση, στην οποία εισέρχεται η χώρα μας στη μάχη με τον κοροναϊό, παρουσίασαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και έξι υφυπουργοί της κυβέρνησης την Τρίτη.
Παρά το γεγονός ότι από την επόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου, καταργούνται τα sms και οι γραπτές δηλώσεις για τις μετακινήσεις εντός του νομού, οι οποίες απελευθερώνονται, οι μετακινήσεις σε νησιά εντός της ίδιας περιφερειακής ενότητας εξακολουθούν να απαγορεύονται.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τα μέτρα που παρουσίασε η κυβέρνηση, πάντα με βάση την πορεία της επιδημίας, στις 18 Μαΐου θα υπάρξει ολική απελευθέρωση της κυκλοφορίας από νομό σε νόμο.
Ακόμα από την κυβέρνηση συνίσταται η χρησιμοποίηση των ιδιωτικά ΙΧ και όχι τα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με στόχο να περιορισθεί ο συνωστισμός σε αυτά για να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά του ιού.
Στο πλαίσιο αυτό από τις 4 Μαΐου καταργείται ο δακτύλιος στην Αθήνα, ενώ το πάρκινγκ θα είναι ελεύθερο στις μητροπολιτικές πόλεις.
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)

