Ιταλία: Επιστροφή στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, ανακοίνωσε ότι οι ομαδικές προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου.
Διάγγελμα προς τον ιταλικό λαό έκανε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Τζουζέπε Κόντε, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η χώρα του μπαίνει στη δεύτερη φάση επιστροφής στην κανονικότητα.
Ο Κόντε αναφέρθηκε και στον αθλητισμό, λέγοντας πως από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις. «Από τις 4 Μαΐου οι επαγγελματίες αθλητές ατομικών θα μπορούν να προπονούνται με σεβασμό στους κανόνες τήρησης αποστάσεων και κεκλεισμένων των θυρών», ανέφερε ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος πρόσθεσε.
«Στις 18 Μαΐου έχουμε το πρόγραμμα του ανοίγματος σε ομαδικές προπονήσεις. Μετά από την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις θα εξετάσουμε εάν υπάρχουν οι συνθήκες που θα επιτρεψουν να ολοκληρωθεί η σεζόν».
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442