Ο Πιερ Ισά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει καλά τον Χασάν και τις δυνατότητες του. Ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ έχει εξαιρετική άποψη για τον Αιγύπτιο επιθετικό και εξήγησε ότι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό την περίοδο του δανεισμού του.
Ο Ισά παραδέχτηκε πάντως στην ιστοσελίδα akhbarelyom.com ότι το δεύτερο πέρασμα του Χασάν από την Ελλάδα, ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο μπορούσε:
«Ο Χασάν έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Φέτος ήρθε μες στην χρονιά στον Ολυμπιακό και προερχόμενος από τραυματισμό οπότε δεν έπαιξε τόσο πολύ. Πέρυσι πάντως που ήταν όλη την χρονιά, έκανε καλή σεζόν».
Από την άλλη, ο Ισά δεν ανέφερε κάτι για την ενδεχόμενη παραμονή του ποδοσφαιριστή στον Πειραιά, από τη Μπράγκα που έχει τα δικαιώματα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.