Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι του Νταβίντ Φουστέρ

Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι του Νταβίντ Φουστέρ

Ισπανική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στον Νταβίντ Φουστέρ και χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένο το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Επαιξε στον Ολυμπιακό για έξι χρόνια και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Πειραιωτών. Επαιξε με αίματα, με ράματα, τα έδωσε όλα και έγινε ένας Θρύλος! Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ, που αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2016 με φανέλα του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την ερυθρόλευκη κερκίδα.

Το καλοκαίρι του 2017 έβαλε τέλος στην καριέρα του, μετά την μονοετή παρουσία του στην Χετάφε και στη συνέχεια έκανε μαθήματα για να γίνει προπονητής. Εκατσε και πάλι στα θρανία, δίπλα σε επίσης σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου και πήρε το δίπλωμα, με τον Νταβίντ να είναι πλέον έτοιμος για ένα νέο κέφαλαιο στη ζωή του.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και την Χετάφε αγωνίστηκε επίσης στην Βιγιαρεάλ, στην Ελτσε και στην Ολίβα.Μία από τις ιστοσελίδες που ασχολείται με θέματα της Βιγιαρεάλ έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Νταβίντ Φουστέρ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του Ισπανού από τον μεγάλο λιμάνι, χαρακτηρίζοντάς απόλυτα πετυχημένο.

«Οταν μπορείς να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Ηταν μια εμπειρία που άξιζε και με το παραπάνω. Ο Ολυμπιακός ήρθε την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φουστέρ.

Ο Νταβίντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε συνολικά σε 169 ματς, έχοντας 45 γκολ, ενώ παράλληλα κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και αγωνίστηκε στο Champions League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Δείτε τα γκολ που σημείωσε με τον Ολυμπιακό:

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024