Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια λίγο πριν γίνουν γονείς
Ο Χάρης Χριστόπουλος είχε τα γενέθλιά του και η εγκυμονούσα γυναίκα του του έκανε μία υπέροχη έκπληξη!
Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν αυτό το διάστημα ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.
Πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Ανίτα Μπραντ μετά από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους.
Ο γνωστός φωτογράφος γιόρτασε την Τρίτη 21 Απριλίου τα γενέθλιά του και η εγκυμονούσα σύζυγός του, του ευχήθηκε χρόνια πολλά, όχι με τούρτα αλλά με το αγαπημένο γλυκό του Χάρη Χριστόπουλου.
Έτσι ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο στο οποίο φυσικά δεν παρέλειψε να προσθέσει κι ένα κεράκι ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε για τα γενέθλια του αγαπημένου της η Ανίτα Μπραντ, λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους, το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
«Κορίτσια απόψε δεν θα κάνουμε live, η μέρα αυτή ανήκει στον Χαρούλη μου που έχει γενέθλια αν και δεν του αρέσει να τα γιορτάζει ούτε τούρτα αγαπημένη έχει, αλλά σε ένα γαλακτομπούρεκο δεν θα πει ποτέ όχι. Άντρας και γλυκό παλιάς κοπής», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το τρυφερό βίντεο η Ανίτα.
Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ανίτα Μπραντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;




