Βαρύ πένθος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο instagram έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μου γιαγιά, η οποία τον μεγάλωσε.
Η γιαγιά του ζούσε στην Καρδίτσα και ο Βασάλος φρόντιζε να την επισκέπτεται συχνά καθώς της είχε μεγάλη αδυναμία.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην γιαγιά του και έγραψε: “ Εκτός από γιαγιά που με μεγάλωσες ήσουν και η καλύτερη μου φίλη!!! Σ αγαπώ πολύ Barbara!! Καλό ταξίδι».
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια




