Σπίτι παραμένει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Αισιόδοξη μεν αλλά σίγουρα προβληματισμένη για τα γεγονότα των ημερών, το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (8/4), δήλωσε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι και πως της δόθηκε η ευκαιρία να συλλογιστεί πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων σχέδια για το μέλλον και διάφορες αλλαγές που θέλει να κάνει στη ζωή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλε μάλιστα κι ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας πως η υπόθεση με τον κοροναϊό θα μας κάνει να εκτιμήσουμε τα απλά πράγματα στη ζωή και πως οι μεγάλες αλλαγές είναι αυτές που μας οδηγούν προς το καλύτερο.

Η καραντίνα με τον SNIK

Όσον αφορά τη συμβίωσή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη του μαγειρεύει.

Οι δυο τους κοιμούνται και ξυπνάνε περίεργες ώρες, και περνάνε την μέρα τους βλέποντας σειρές.

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: