Απευθείας επικοινωνία με τον Αντόνιο Κόντε έχει ο Μάσιμο Καρέρα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της ΑΕΚ, κυρίως στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο Καρέρα με τον Κόντε υπήρξαν συνεργάτες, και ο προπονητής της ΑΕΚ είναι σε συχνή επαφή μαζί του, ανταλλάσσοντας φυσικά ιδέες και όχι μόνο.
Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αξιόλογους κόουτς με θητεία στη Γιουβέντους και στην Τσέλσι πιο πριν, διαθέτει επαφές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με παίκτες και ατζέντηδες, κάτι το οποίο ο Καρέρα από την πλευρά του προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ευελπιστώντας στην απόκτηση κάποιου παίκτη ή παικτών από την ΑΕΚ.
Την ίδια ώρα, ο Καρέρα ενημερώνεται από τον Ίλια Ίβιτς για όλα όσα… τρέχει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται κοντά σε μια πρώτη συμφωνία για μεταγραφή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.