Απευθείας επικοινωνία με τον Αντόνιο Κόντε έχει ο Μάσιμο Καρέρα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της ΑΕΚ, κυρίως στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο Καρέρα με τον Κόντε υπήρξαν συνεργάτες, και ο προπονητής της ΑΕΚ είναι σε συχνή επαφή μαζί του, ανταλλάσσοντας φυσικά ιδέες και όχι μόνο.
Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αξιόλογους κόουτς με θητεία στη Γιουβέντους και στην Τσέλσι πιο πριν, διαθέτει επαφές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με παίκτες και ατζέντηδες, κάτι το οποίο ο Καρέρα από την πλευρά του προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ευελπιστώντας στην απόκτηση κάποιου παίκτη ή παικτών από την ΑΕΚ.
Την ίδια ώρα, ο Καρέρα ενημερώνεται από τον Ίλια Ίβιτς για όλα όσα… τρέχει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται κοντά σε μια πρώτη συμφωνία για μεταγραφή.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στο Λεβερκούζεν κι έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Καραϊσκάκη στους δρόμους της γερμανικής πόλης.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.