Μια σπουδαία προπονητική μορφή, ο Ράντομιρ Άντιτς, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (6/4) σε ηλικία 71 ετών, είδηση που επιβεβαίωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον αποχαιρέτησε.
Ο Σέρβος βύθισε σε πένθος την ομάδα της Μαδρίτης, με την οποία είχε κατακτήσει το νταμπλ τη σεζόν 1995-1996.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο σέρβο προπονητή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από προβλήματα υγείας, αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο και η Marca.
Με το μήνυμα «Ράντομιρ, σ’ αγαπώ» και μία φωτογραφία του, η ισπανική εφημερίδα είπε το δικό της «αντίο» στον άλλοτε προπονητή των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.