Ελένη Ράντου: «Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι»
Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κοροναϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια.
Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί σε τηλεοπτική εκπομπή η Ελένη Ράντου για την κατάσταση στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κοροναϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια.
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνεχώς σοκαρισμένοι»
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνεχώς σοκαρισμένοι. Είμαστε σε σοκ από το 2008.»! Και πρόσθεσε: «Τώρα βέβαια αυτό ήταν η αποκορύφωση. Δεν εξαρτάται από εσένα, δεν μπορείς να ενοχοποιηθείς, πρέπει απλά να εκλογικεύσεις το συναίσθημα και να το αντιμετωπίσεις…»
«Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι»
Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό…», είπε η Ελένη Ράντου.
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης


