Στον λόγο που δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Λεονάνρτο Κούτρης και αυτός δεν ήταν άλλος από την εκπληκτική χρονιά του Κώστα Τσιμίκα
Στη NOVA μίλησε ο Λεονάρντο Κούτρης ο οποίος αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα για την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε και όπως τόνισε δεν του άφησε περιθώριο για πολλές συμμετοχές.
Απόσπασμα από όσα είπε:
Για τη σεζόν στον Ολυμπιακό και τον Κώστα Τσιμίκα: «Η χρονιά για μένα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είχα τα παιχνίδια που είχα τις προηγούμενες χρονιές, λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του Κώστα. Προσπάθησα μέσα από κάποια παιχνίδια να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω, αλλά ο Κώστας πήγαινε τρένο!
Ήταν δύσκολο να βρω χώρο και ο προπονητής, όπως είχε στήσει την ομάδα, ήταν δύσκολο να την αλλάξει. Προσπαθήσαμε να βρούμε μια διέξοδο, για να μη χάσω τη σειρά μου και μείνω χωρίς παιχνίδια για μία χρονιά. Βρήκαμε τη λύση πηγαίνοντας δανεικός σε μία ομάδα που με διεκδίκησε και το καλοκαίρι. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να παίξω σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο».
Για τη συμμετοχή του στη La Liga με τη Μαγιόρκα: «Θεωρώ πως ήμουν τυχερός που το έζησα για λίγο, πρόλαβα τουλάχιστον και το έζησα. Στάθηκα άτυχος στο δεύτερο παιχνίδι και δεν πρόλαβα να αγωνιστώ περισσότερο στη La Liga. Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα να δω πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι όνειρο κάθε εβδομάδα να παίζεις απέναντι σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Είναι όνειρο για μένα και για πολλούς».
Για την ιδιαιτερότητα της θέσης του αριστερού μπακ: «Η θέση του αριστερού μπακ δεν είναι όπως ο εξτρέμ, όπου κάποιος μπορεί να μπει αλλαγή, να παίξουν δύο ή και τρεις ταυτόχρονα. Παίζει μόνο ένας. Πέρυσι μοιραστήκαμε τα ματς και λόγω του τραυματισμού μου στον ώμο έπαιξε λίγα ματς περισσότερα ο Κώστας. Ο ένας βοήθησε τον άλλο, όπως συνέβη και φέτος. Θεωρώ πως όπως με βοήθησε εκείνος, έτσι τον βοήθησα κι εγώ, για να έχουμε εξέλιξη. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλο. Είναι μια θέση με πολλά άτομα και είναι δύσκολο για να βρεθείς στην Εθνική ομάδα, που η επιλογή γίνεται για δύο παίκτες».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή