Στην Οσασούνα παίζουν ποδοτένις για να περάσει η καραντίνα
Δύο παίκτες της Οσασούνα παίζουν ποδοτένις, εκμεταλλευόμενoι το γεγονός ότι μένουν σε διπλανά διαμερίσματα.
Η καραντίνα είναι μια δύσκολη διαδικασία και ο… εγκλεισμός στο σπίτι σίγουρα χρειάζεται αρκετή φαντασία. Φαντασία προκειμένου να περάσει ο χρόνος ευχάριστα και χωρίς… βαρεμάρα.
Όλη τους τη φαντασία χρησιμοποίησαν λοιπόν οι δύο παίκτες της Οσασούνα. Ραούλ Νάβας και Φραν Μέριδα βγήκαν στις αυλές τους και το έριξαν στο ποδόσφαιρο.
Οι δύο παίκτες της Οσασούνα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως είναι γείτονες και χωρίζει τα σπίτια τους ένας φράχτης. Χρησιμοποίησαν αυτόν τον φράχτη για φιλέ και το έριξαν στο… ποδοτένις, περνώντας ευχάριστα την ώρα τους.
- Τσατραφύλλιας: Έρχονται καταιγίδες, λασποβροχές και… άνοδος της θερμοκρασίας
- Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα ο Χάβι Ερνάντεθ
- Πολωνία: Πρόστιμο στον υπουργό Δικαιοσύνης – Δεν έδωσε προτεραιότητα σε πεζή
- Euroleague: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το Final Four του ΟΑΚΑ – Οι τιμές
- Καραμπόλα στον Κηφισό: Ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας βιογραφικής ταινίας του Μάικλ Τζάκσον – Εξωραϊσμός ή απεικόνιση της πραγματικότητας;



