Ρότσεστι: «Κάντε ο καθένας αυτό που πρέπει»
Από την Γαλλία όπου βρίσκεται τώρα για να είναι κοντά στην γυναίκα του, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών.
Ο Τέιλορ Ρότσεστι βρίσκεται στη Γαλλία όπου και βρίσκεται η σύζυγός του.
Εξάλλου όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει σχετική άδεια για να γυρίσουν στις οικογένειές τους, με τον Αμερικανό γκαρντ να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο λογω του κοροναϊού.
Τόνισε λοιπόν μέσω του twitter ότι: «Το πρωινό τρέξιμο στη Γαλλία με έκανε να μου λείπει το σπίτι και ελπίζοντας ότι οι ΗΠΑ θα νικήσουν αυτό το πράγμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Ακούστε τους ειδικούς. Κάντε ο καθένας αυτό που πρέπει από πλευράς του. Αισιοδοξία και ευτυχία.
Μην περιμένετε για να κάνετε το σωστό κι αυτό μπορεί να το αφήσουμε πίσω μας.
Ας μάθουμε από άλλες χώρες» είπε στο μήνυμά του ο έμπειρος άσος, ο οποίος έδειξε τους άδειους δρόμους της Γαλλίας.
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]

