Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσίευμα «βόμβα»: «Τέλος ο Ζοτς από Φενέρ, φαβορί ο Γιασικεβίτσιους»

Δημοσίευμα «βόμβα»: «Τέλος ο Ζοτς από Φενέρ, φαβορί ο Γιασικεβίτσιους»

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε δύο προτάσεις ανανέωσης από τη Φενέρμπαχτσε και ο Σαρούναας Γιασικεβίτσιους είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Σέρβοι επισημαίνουν πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι η πρώτη επιλογή των Τούρκων για να τον αντικαταστήσει.

Αγωνιστική δράση στη Euroleague μπορεί να μην υπάρχει, αλλά ένα δημοσίευμα της Σερβίας ήρθε για να βάλει… φωτιά όσον αφορά το μέλλον στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και μάλιστα απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις που του έγιναν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, οι Σέρβοι προχωρούν το θέμα ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως στην κορυφή της λίστας για αντί-Ομπράντοβιτς είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ζαλγκίρις είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα, κυρίως όσον αφορά τον Ομπράντοβιτς, καθώς τον φέρνει στην έξοδο έπειτα από εφτά χρόνια από τη Φενέρμπαχτσε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024