
Καταδικάζει τον εμπρησμό του κέντρου υποδοχής στη Σκάλα Συκαμνιάς ο δήμος Δ. Λέσβου
Αργά σήμερα το απόγευμα είχε γίνει γνωστή η απόφαση του Δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου να ανοίξει για μια μόλις μέρα τον καταυλισμό προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά που έφθασαν σήμερα στο νησί από τα τουρκικά παράλια.
Κάηκε ο χώρος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών γνωστός και σαν «stage 2» στη Σκάλα Συκαμνιάς.
Ο χώρος ανήκε στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και πριν ένα μήνα είχε κλείσει με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου δυτικής Λέσβου κόντρα στην περί του αντιθέτου απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Συκαμνιάς.
Αργά σήμερα το απόγευμα είχε γίνει γνωστή η απόφαση του Δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου να ανοίξει για μια μόλις μέρα τον καταυλισμό προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά που έφθασαν σήμερα στο νησί από τα τουρκικά παράλια.
Καταδικάζει ο δήμος Δυτικής Λέσβου
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Δυτικής Λέσβου «καταδικάζει απερίφραστα τον εμπρησμό της προσωρινής δομής στη Σκάλα Συκαμιάς».
Με την ανακοίνωση του ο Δήμος Δυτικής Λέσβου καλεί τους πολίτες «να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Κάνουμε έναν δίκαιο αγώνα, ας μην αμαυρωθεί» καταλήγει η ανακοίνωση.
- Πληθωρισμός: Ανεξάντλητα τα «καύσιμα» που πυροδοτούν αυξήσεις τιμών – Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα είδη διατροφής
- LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παρατείνεται για άλλες 45 ημέρες η κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ – Λιβάνου
- Επιστρέφει στη δράση ο Τεντόγλου με τη συμμετοχή του στα «Βεργώτεια»
- Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη αντισημίτρια στη νέα «μαύρη λίστα» του Ισραήλ
- Σε επιφυλακή για τον Έμπολα ο ΠΟΥ – Ξέσπασμα σε Κονγκό και Ουγκάντα με θανάτους και αύξηση κρουσμάτων


