Κοροναϊός : Νέο ύποπτο περιστατικό στο «Αττικόν» – Φίλη της 40χρονης
Πρόκειται για φίλη της 40χρονης, η οποία έχει διαγνωσθεί ως το τρίτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα και πρώτο στην Αθήνα.
Στο νοσοκομείο «Αττικόν», που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό, μεταβαίνει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γυναίκα ως ύποπτο κρούσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φίλη της 40χρονης, η οποία έχει διαγνωσθεί ως το τρίτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα και πρώτο στην Αθήνα.
Η 40χρονη, η οποία είχε ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία, φαίνεται πως είχε επαφές με τη φίλη της με το που επέστρεψε από το ταξίδι της.
Το προφίλ της 40χρονης – Είναι το πρώτο θετικό κρούσμα στην Αθήνα
Μια γυναίκα 40 ετών, υπάλληλος στα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, είναι το τρίτο κρούσμα στην χώρα μας.
Η γυναίκα επισκέφθηκε πρώτα ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί παραπέμφθηκε στο Αττικόν που είναι το νοσοκομείο αναφοράς.
Ήδη στενοί της φίλοι και συγγενείς έχουν υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες



