Ο Χρήστος Βολικάκης συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ποδηλασία καθώς με τη νέα του διάκριση απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στο άθλημα
Ο Χρήστος Βολικάκης συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ποδηλασία καθώς με τη νέα του διάκριση απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στο άθλημα.
Ο έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε την 6η θέση στο όμνιουμ στον Καναδά στη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της σειράς για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας.
Ωστόσο, βάσει της βαθμολογίας που είχε συγκεντρώσει και από τους προηγούμενους αγώνες, η 6η θέση ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του όμνιουμ, ένα επίτευγμα που είχε επαναλάβει και πέρυσι.
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.