Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στασιμότητα για Ολιβέιρα, μόνο ΑΕΚ θέλει ο Αραούχο

Στασιμότητα για Ολιβέιρα, μόνο ΑΕΚ θέλει ο Αραούχο

Η Γουλβς θέλει τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά από τη στιγμή που δεν φτάνει στα «θέλω» της ΑΕΚ, δεν προχωράει και η προφορική συμφωνία για τον Αργεντινό άσο

Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με τα μεταγραφικά αλλά και με τις πωλήσεις. Το όνομα που έχει ακουστεί περισσότερο για αποχώρηση τις τελευταίες μέρες δεν είναι άλλο από αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος απασχολεί τη Γουλβς.

Ωστόσο οι «λύκοι» εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της «Ένωσης» στην πρώτη πρόταση που έκαναν για τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που δεν φτάνουν στα «θέλω» της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωση. Παράλληλα βέβαια με αυτή, δεν προχωράει και η προφορική συμφωνία για τον Σέρχιο Αραούχο, αφού πρώτα θα πρέπει να φύγει ο ένας και έπειτα να αποκτηθεί ο άλλος.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως απομένουν επτά ημέρες για την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ντόμινο εξελίξεων στην παραπάνω υπόθεση.

Επίσης στα θετικά για την Ένωση είναι και το γεγονός ότι ο Αραούχο από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τη Λας Πάλμας και να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024