Φαίνεται πως έχουν πέραση οι επιθετικοί της ΑΕΚ αυτή τη χρονική περίοδο… Εκτός από τον Νέλσον Ολιβέιρα και τη σύνδεση του με τη Γουλβς, ακόμα ένας «κιτρινόμαυρος» στράικερ εμπλέκεται με μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό.
Ατζέντηδες οι οποίοι εκπροσωπούν κινέζικη ομάδα προσέγγισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Μάρκο Λιβάγια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sports», το κινέζικο χρήμα είναι αρκετό και δημιουργεί σκέψεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Λιβάγια φέρεται ενήμερος για την κρούση από την Κίνα αλλά ακόμα δεν έχει αντιδράσει. Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού με την ΑΕΚ λήγει τον Ιούνιο του 2021 και υπάρχει άφθονος χρόνος για οποιαδήποτε εξέλιξη. Το σίγουρο πως με τον Ίλια Ίβιτς επίκεινται ανακατατάξεις στο ρόστερ…
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης