Δούκισσα Νομικού: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της
Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες μαμάδες της ελληνικής showbiz
Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση έτσι ώστε να αφιερωθεί πλήρως στο μεγάλωμα των δύο της παιδιών, της μικρής Αναστασίας και του Σάββα.
Η Δούκισσα Νομικού έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την ευγνωμοσύνη της για το θαύμα της μητρότητας, βάζοντας σε δεύτερο πλάνο την εξάντληση και τα ξενύχτια.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με την οικογένειά της, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευτυχία της.
Αυτή τη φορά, η λαμπερή μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Σάββα που θα γίνει 3 ετών τον προσεχή Μάρτιο.
«Ο γιος μου μεγάλωσε, απέκτησε κολλητούς και βγαίνουν βόλτα με τα αμάξια τους #BabyS #xazomom #timeflies Καλημέρα από εμάς», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.
Δείτε την ανάρτησή της.
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας




