Εντονότατη κριτική στον Βίτορ Μέλο Περέιρα για τις επιλογές του σε ό,τι αφορά την ελληνική διαιτησία με αφορμή τα όσα έγιναν στα παιχνίδια του Κυπέλλου άσκησε ο Παναγιώτης Βαρούχας
Εντονότατη κριτική στον Βίτορ Μέλο Περέιρα για τις επιλογές του σε ό,τι αφορά την ελληνική διαιτησία με αφορμή τα όσα τραγικά έγιναν στα παιχνίδια του Κυπέλλου άσκησε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Ένα από τα σημαντικότερα λάθη, όπως ανέφερε, είναι η τακτική του Περέιρα να επιλέγει διαιτητικά τρία στα παιχνίδια που αποτελούνται από διαιτητές που δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.
«Πρέπει το διαιτητικό τρίο να έχει ξαναπαίξει μαζί και να είναι από την ίδια Ένωση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος σχολιάζοντας τα λάθη των διαιτητών της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε περισσότερο στον επόπτη Καλύβα, λέγοντας πως πρέπει να πάει… σπίτι του.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί