
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του πρέσβη της Αυστραλίας
Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα ενώ ανήρτησαν και κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου
«Παρέμβαση» στην οικία του πρέσβη της Αυστραλίας πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.
Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα ενώ ανήρτησαν και κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Τη στιγμή που ο πλανήτης έχει ήδη αρνητικό ισοζύγιο βιωσιμότητας μία πυρκαγιά άνευ προηγουμένου αφανίζει κάθε τι ζωντανό σε έκταση πάνω από 40 εκατ. τ.μ. γης στην Αυστραλία. Για άλλη μία φορά σκοτείνιασε ο ήλιος στην Ωκεανία.
Παρά τις όποιες πρόσφατες δημόσιες φωνές “συγκρατημένης κατακραυγής” της κυβέρνησης περί ολιγορίας ή αδιαφορίας και ελλιπούς νομοθετικής πολιτικής για τη μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα, ο Μόρισσον στέκεται ανυποχώρητος στις θέσεις του ενώ το νησί φλέγεται ασταμάτητα από τον Σεπτέμβρη, αλλάζοντας τελείως όχι μόνο την βιοποικοιλότητα της περιοχής, αλλά και την οικονομία της» αναφέρουν στο κείμενο τα μέλη του Ρουβίκωνα.
- Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ

