Εργαστήρι του θανατηφόρου ναρκωτικού shisha εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας
Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, γνωστή ως shisha και «κοκαϊνη των φτωχών», είναι από τα πιο επικίνδυνα σκληρά ναρκωτικά και τα τελευταία χρόνια έχει πλημμυρίσει τις πιάτσες στην Αθήνας λόγω της χαμηλής τιμής αλλά και της υψηλής εθιστικότητας.
Εργαστήριο παρασκευής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης εντόπισε η δίωξη ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) και όπως διαπιστώθηκε στο διαμέρισμα όπου έμεναν στο κέντρο της Αθήνας είχαν στήσει εργαστήριο παρασκευής και αποθήκευσης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ( SHISHA ), με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.
Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, γνωστή ως shisha και «κοκαϊνη των φτωχών», είναι από τα πιο επικίνδυνα σκληρά ναρκωτικά και τα τελευταία χρόνια έχει πλημμυρίσει τις πιάτσες στην Αθήνας λόγω της χαμηλής τιμής αλλά και της υψηλής εθιστικότητας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, 7 Ιανουαρίου 2020, στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-περίπου 3,5 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( Shisha )
-εξοπλισμός εργαστηρίου παρασκευής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
-60 δισκία μεθαδόνης,
-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-3 πλαστικά δοχεία με υγρό και 50 γραμμάρια σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης,
-πιστόλι ρέπλικα με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια και μαχαίρι, καθώς και
6 κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ.
Βρέθηκαν ακόμα 41 ταξιδιωτικά έγγραφα ελληνικών και αλλοδαπών Αρχών και 2 άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών Αρχών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είναι προϊόντα κλοπής.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για κλοπή και οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- ΕΕ: Απίθανη η έγκριση του 20ου πακέτου κυρώσεων στη Ρωσία – Μπλόκο από Ουγγαρία και αντιδράσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)
























![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442