Επιστροφή Χαραλαμπόπουλου: Έπαιξε στο φιλικό, πηγαίνει στη Βαλένθια
Επιστροφή Χαραλαμπόπουλου: Έπαιξε στο φιλικό, πηγαίνει στη Βαλένθια
Χαραλαμπόπουλος η επιστροφή. Ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και είδε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να φορά και πάλι τη φανέλα της ομάδας, αφού όπως αναφέραμε από χθες είναι ειλημμένη η απόφαση επιστροφής του σε αυτή.
Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο Χαραλαμπόπουλος θα βρίσκεται και στην αποστολή που θα αγωνιστεί την Παρασκευή στις 22:00 απέναντι στη Βαλένθια.
Αντίθετα, οι Ουίλ Τσέρι και Ούλι Ριντ δεν θα είναι εντός αποστολής, έπειτα από τον τσακωμό που είχαν στην προπόνηση και ο οποίος τους φέρνει και τους δύο στην πόρτα της εξόδου.
Τα προβλήματα για τον Κεμζούρα εν όψει της αυριανής συνάντησης είναι πολλά, μιας και αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο ο Μπράντον Πολ (διάταση) όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (πρόβλημα στο γόνατο).
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό

