Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ΠΑΟΚ – Ξάνθη έκρυψαν τη μεταγραφή Φασίδη; (Pics)

Γιατί ΠΑΟΚ – Ξάνθη έκρυψαν τη μεταγραφή Φασίδη; (Pics)

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ αγόρασε στη διάρκεια του καλοκαιριού τον 23χρονο Βασίλη Φασίδη από την Ξάνθη, αλλά η μεταγραφή δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Γιατί συνέβη αυτό; Πόσα πήρε η ΠΑΕ Ξάνθη για τη μεταγραφή ενός ρολίστα του ρόστερ της;

Υπάρχουν μεταγραφές που γίνονται και ανακοινώνονται. Υπάρχουν μεταγραφές που γίνονται και μαθαίνονται, ακόμη και χωρίς να ανακοινωθούν. Και υπάρχουν και οι μεταγραφές που γίνονται μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Που γίνονται, δεν ανακοινώνονται, δεν συζητιούνται καν και φυσικά δεν μαθαίνονται. Ή καλύτερα δεν μαθαίνονταν.

Διότι μια τέτοια μεταγραφή -μεταξύ των δύο συλλόγων που βρίσκονται στη δύνη του κυκλώνα για πιθανή περίπτωση πολυϊδιοκτησίας- θα αποκαλύψει σήμερα to10.gr.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που εξασφάλισε to10.gr από τη Super League και την ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε με μεταγραφή τον 23χρονο δεξιό μπακ χαφ, Βασίλη Φασίδη το καλοκαίρι του 2019. Μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Δεν διέρρευσε καν ως πληροφορία, ως φήμη ή ως ρεπορτάζ. Δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά ακόμη και στα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη ή σε ΜΜΕ από την Ξάνθη. Πουθενά. Μια μεταγραφή – φάντασμα. Ενός παίκτη που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με μόλις 3 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (λόγω τραυματισμού).

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024