Μαράια Κάρεϊ : H επίθεση στα social και το… μόριο του Εμινεμ
Αντί για πρωτοχρονιάτικες ευχές οι 21,4 εκατ. ακόλουθοι της Μαράια Κάρεϊ έλαβαν μια σειρά από παράξενα tweets.
Θύμα των χάκερ έπεσε η Μαράια Κάρεϊ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν άγνωστοι παραβίασαν τον λογαριασμό της στο Twitter.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, η Μαράια Κάρεϊ άρχισε να στέλνει tweets όχι για ευχές, αλλά για το μικρό μέγεθος του… μορίου του ράπερ Έμινεμ.
Περίπου 50 tweets δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό της διάσημης τραγουδίστριας στο Twitter, πολλά από αυτά με ρατσιστικό περιεχόμενο και μερικές… ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.
Κάποια από αυτά είχαν ως στόχο τον ράπερ Έμινεμ, ο οποίος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια, κάτι που η ίδια έχει αρνηθεί.

Ορισμένες αναρτήσεις έκαναν αναφορά στο Chuckling Squad, μια ομάδα χάκερ που είναι γνωστή για την «αδυναμία» που έχει στο να παραβιάζει τους λογαριασμούς των διασημοτήτων.
Η 49χρονη τραγουδίστρια -η οποία βρίσκεται για τρεις εβδομάδες στο νούμερο ένα των τσαρτ με το τραγούδι της «All I Want for Christmas Is You», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994- σχολίασε μέσω του Twitter το χακάρισμα του λογαριασμού της γράφοντας:
«Παίρνω έναν υπνάκο και αυτό συμβαίνει;».
https://www.instagram.com/p/B6wxSsMBCuC/?utm_source=ig_web_copy_link
Τα σχόλια που αναρτήθηκαν χωρίς την έγκριση της τραγουδίστριας αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό της μετά από περίπου 20 λεπτά.
Οι 21,4 εκατομμύρια ακόλουθοι της Μαράια Κάρεϊ έσπευσαν να σχολιάσουν αυτό που συνέβη με πολλούς τρόπους και χαριτολογώντας δεν παρέλειψαν ποιοι από τους διάσημους θα μπορούσε να έχει χακάρει τον λογαριασμό της σταρ.
Ωστόσο σύμφωνα με το USA Today το Twitter εξετάζει την παραβίαση της ασφάλειας του λογαριασμού της Μαράια Κάρεϊ, η οποία πλέον έχει ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο του και ανήρτησε για τον νέο χρόνο ένα βίντεο με τα δίδυμά της Μορόκαν και Μονρόε.
Παρά το ατυχές συμβάν το 2020 φαίνεται πως ξεκίνησε μια χαρά για την Μαράια Κάρεϊ, η οποία είναι η πρώτη καλλιτέχνις στην κορυφή των αμερικανικών charts αυτής της δεκαετίας.
Και σε περίπτωση που το All I Want For Christmas παραμένει στην πρώτη θέση και τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα καταγράψει νέο ιστορικό ρεκόρ, καθιστώντας την, την πρώτη τραγουδίστρια που έχει επιτυχίες στο νούμερο ένα για τέσσερις διαδοχικές δεκαετίες.
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442