Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Καυτά φιλιά, όχι όμως με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Lady Gaga: Καυτά φιλιά, όχι όμως με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

H Lady Gaga αντάλλαξε καυτά φιλιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς με έναν μυστηριώδη άνδρα

Η Lady Gaga άλλαξε χρόνο ή καλύτερα δεκαετία με ένα φιλί.

Η 33χρονη τραγουδίστρια μετά την παράστασή της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λας Βέγκας, χόρεψε με έναν άγνωστο άντρα με τον οποίο αντάλλαξε και το φιλί για την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ το όνομα του συνοδού της Lady Gaga είναι Μάικλ, χωρίς, ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι η ποπ σταρ φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον ηχολήπτη της Νταν Χόρτον, αφού είχε προηγηθεί ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο και είχε η ίδια διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ 2019 της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, συζητήθηκε όσα λίγα πράγματα στο χώρο της showbiz το 2019, με τις φήμες να φουντώνουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Τότε, οι φήμες γύρω από το ζευγάρι αυξάνονταν διαρκώς επειδή η Lady Gaga είχε χωρίσει πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να απέχει μόλις λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Ιρίνα Σάικ.

Τα ΜΜΕ, τα social media, οι θαυμαστές της Lady Gaga, του Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Ιρίνα Σάικ, προσέγγισαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, την παθιασμένη ερμηνεία των δύο σταρ στην σκηνή των όσκαρ, η οποία έριξε λάδι στη φωτιά, ξεκινώντας έναν κύκλο συζητήσεων για το εάν τελικά Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga, είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024