
Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά: Σοκαρισμένοι οι επιβάτες
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, η πτήση απογειώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροσκάφος, ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει πίσω στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Κυριακής 90 επιβάτες σε αεροπλάνο που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα – Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, η πτήση απογειώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροσκάφος, ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει πίσω στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ωστόσο, εξαιτίας της κακοκαιρίας που «χτυπούσε» την Αττική αργά το βράδυ, ο πιλότος έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Οι μαρτυρίες
«Τρομάξαμε, υπήρχαν συνεχείς αναταράξεις» δήλωσε επιβάτης της πτήσης στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση στους επιβάτες. «Με το που προσγειωθήκαμε εξαφανίστηκαν οι πάντες».
«Ενώ είχαμε 10 λεπτά που ήμασταν στον αέρα, για να φτάσουμε να κάνουμε την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης πέρασαν 40 λεπτά» πρόσθεσε και έκανε λόγο για στιγμές τρόμου που επικράτησαν στο εσωτερικό της καμπίνας.
«Κόσμος λιποθυμούσε και παιδάκια έκαναν εμετούς» περιέγραψε. «Κυριολεκτικά κινδυνεύσαμε».
- Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο στη Ναύπακτο – Μητέρα σώζει με αυτοθυσία το παιδί της από ΙΧ που παρασύρει τα πάντα
- Γιοβάνοβιτς ενόψει Σουηδίας: «Θα κάνουμε αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας»
- Μια φανταστική πρόταση για μετακίνηση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ και μια επίσημη διάψευση
- Εθνική Γερμανίας: Μπορεί ο Ντένιζ Ούνταβ να δώσει λύσεις στην επιθετική αφλογιστία της εθνικής;
- Έμπολα: Η νέα επιδημία θα μπορούσε να γίνει η πιο θανατηφόρα που έχει καταγραφεί ποτέ, λέει φημισμένος γιατρός
- Άρης: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Σπανούλη – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic)


