Ο Μάσιμο Καρέρα έχει μελετήσει πολύ την ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός είδε από κοντά το ματς με τον Πανιώνιο, ωστόσο έχει φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να παρακολουθήσει κι άλλους αγώνες της Ένωσης. Ο Καρέρα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το υλικό που παραλαμβάνει αλλά και για τις ελλείψεις που έχει το ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.
Ήδη, μάλιστα, έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς και για το κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Καρέρα έχει ακούσει τις απόψεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας για τις κινήσεις που έχει στο μυαλό του ενόψει Γενάρη, για τις οποίες φυσικά θα έχει ξεχωριστό λόγο και ο ίδιος.
Ενώ δεν αποκλείεται να ρίξει και τις δικές του εισηγήσεις στο τραπέζι, όχι μόνο σε επίπεδο θέσεων, αλλά και σε επίπεδο ονομάτων. Να προτείνει δηλαδή ο Καρέρα συγκεκριμένους παίκτες που θα πιστεύει ότι ταιριάζουν στα «θέλω» του.
Πέρα από προσθήκες πάντως ο Γενάρης θα έχει και αποχωρήσεις για την ΑΕΚ. Ήδη ο Φρανσίσκο Ζεράλδες με τον Νταβίντ Σιμάο φαίνεται να έχουν τεθεί εκτός πλάνων του Καρέρα, που μέσω των προπονήσεων αλλά και των αγώνων θα βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας που είναι υπό… κρίση.
Ποδοσφαιριστές όπως ο Ντέλετιτς, ο Βασιλαντωνόπουλος είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στην Ένωση, με την διοίκηση να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμούς τους. Πάντα στο σενάριο που ο Ιταλός τεχνικός κρίνεται ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και δεν μπορούν να βρουν ουσιαστικό ρόλο στα πλάνα του.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.