Σκηνές… ροκ στο AEL FC Arena: Ο Κούγιας τσακώθηκε με οπαδούς (pics)
Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κατέβηκε στις κερκίδες και τσακώθηκε με οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας που τον αποδοκίμαζαν!
Χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο «AEL FC Arena» με τον ισχυρό άνδρα των Βυσσινί, Αλέξη Κούγια, να πιάνεται στα χέρια με οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας!
Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών της Λάρισας άρχισε να αποδοκιμάζει τη διοίκηση και τον Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ομάδας να πηγαίνει στο σημείο και να γίνεται χαμός.
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
