Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Στο περιθώριο και ο Σιμάο, μετά τον Ζεράλδες

ΑΕΚ: Στο περιθώριο και ο Σιμάο, μετά τον Ζεράλδες

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τους Τσίκο Ζεράλδες και Νταβίντ Σιμάο, όμως για την οριστική τύχη τους θα αποφασίσει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Μετά τον Τσίκο Ζεράλδες, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας, ακόμα ένας Πορτογάλος ακολούθησε. Ο Νταβίντ Σιμάο προπονείται μαζί με τον Ζεράλδες και οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Κωστένογλου.

Προφανώς ο Ζεράλδες και ο Σιμάο δεν ευθύνονται για όλα τα δεινά της ΑΕΚ, ωστόσο, ο Κωστένογλου θεωρεί ότι δεν παίρνει αυτά που θέλει και τους έθεσε στο περιθώριο. Μαζί τους προπονείται ο Όγκνιεν Βράνιες, για τον οποίο επίσης η διοίκηση έχει σοβαρά παράπονα για τη συμπεριφορά του.

Περαιτέρω, όλα τελούν υπό την αίρεση του νέου προπονητή. Μόλις αναλάβει, θα ενημερωθεί από τον Ίλια Ίβιτς για τους Ζεράλδες, Σιμάο και Βράνιες και θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με τους διοικούντες για τον καθένα ξεχωριστά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, από τη διατήρηση του μικρού γκρουπ μέχρι την εκ νέου ενσωμάτωση τους στην ομάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024