H Ριάνα μόλις κατέρριψε ένα -ακόμα- εντυπωσιακό ρεκόρ
Η μία επιτυχία πίσω από την άλλη για την Ριάνα...
Με το άλμπουμ της, «ANTI», η Ριάνα μόλις κατέρριψε ένα νέο ρεκόρ.
Από το βράδυ της Δευτέρας (2/12) , το «ANTI» έγινε το πρώτο άλμπουμ της Ριάνα που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 album chart.
Το «ANTI», είναι το όγδοο άλμπουμ της τραγουδίστριας και κυκλοφόρησε το 2016 με επιτυχίες όπως τα «Work» και «Needed Me» και συνεργασίες με τους Drake και SZA.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ρέγκε άλμπουμ της, τα άλλα project της Ριάνα αποδείχθηκαν επιτυχημένα, με το fashion brand της, Fenty να έχει λάβει το βραβείο Urban Luxe στη φετινή τελετή απονομής διακρίσεων σε εκπροσώπους της βιομηχανίας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, στο Λονδίνο.
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον


