Σάκκαρη: «Εχω κάνει πολλούς άνδρες να κλάψουν» (vid)
Η Ελληνίδα τενίστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε κάνει πολλά αγοράκια να κλάψουν όταν τους έβαζε γκολ!
Σε τηλεοπτική εκπομπή φιλοξενήθηκε η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να μιλάει για την καθημερινότητά της και τη μέχρι τώρα πορεία της στο παγκόσμιο τένις, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε κάνει πολλά αγοράκια να κλάψουν όταν τους έβαζε γκολ!
Συγκεκριμένα, η 24χρονη τενίστρια ανέφερε: «Όταν ήμουν μικρή είχα τρέλα με το ποδόσφαιρο. Όλα αγόρια και μόνο εγώ. Έχω κάνει άντρες να κλαίνε σε αυτή την ηλικία, γιατί τους έβαζα γκολ!», ενώ όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής για το αν κάνει ακόμα τους άνδρες να κλαίνε, ελίχθηκε ωραία με μία ντρίμπλα α λα… Μέσι και απάντησε αμέσως «Τώρα κλαίνε για άλλους λόγους».
Για την καθημερινότητά της, επισήμανε ότι όλη μέρα βρίσκεται μεταξύ γυμναστηρίου και γηπέδου, ενώ επισήμανε ότι στόχος της είναι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. «Δεν υπάρχει και νόημα να παίζεις», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να φτάσει στην κορυφή της κατάταξης.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό
- Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο ΟΑΚΑ μετά το buzzer beater του Μπόλντγουιν
- «Ανθοδέσμες» από κρουασάν και unboxing στον έρωτα, που… περνά από τον φούρνο και το ζαχαροπλαστείο
- Οδηγός πήγαινε με την όπισθεν στη ΛΕΑ της Λεωφόρου Σχιστού για να αποφύγει την κίνηση

