Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Διάταση ο Βαλμπουενά, χάνει Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Διάταση ο Βαλμπουενά, χάνει Παναιτωλικό

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο – Χάνει σίγουρα το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στάθηκε άτυχος στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, καθώς τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός την Δευτέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (7/12, 20:00).

Ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 το χθεσινό παιχνίδι και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τα Καναρίνια.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του Βαλμπουενά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τον έμπειρο άσο να εξετάζεται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των Ερυθρόλευκων. Αξίζει να σημειώσουμε ο Γάλλος είχε τραυματιστεί ξανά πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και είχε χάσει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Πλέον, θα απουσιάσει από το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Βαλμπουενά.

Ενας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024